Ordoneaza dupa

Vas tagine, marca Emile Henry, 32 cm diametru si 3,5 l capacitate, fabricat din ceramica FLAME®. Toate retetele gatite in acest tip de vas se numesc la fel, tagine/tajine  Ceramica FLAME® dezvoltata in laboratoarele Emile Henry rezista pana la temperaturi de 500° C si reuneste toate beneficiile vaselor din ceramica de cea mai buna calitate care se pot pune pe flacara: gatit perfect, respect pentru ingrediente, gusturi/arome bine pastrate. Emailul folosit la finisarea vasului il protejeaza de zgarieturi și ciobiri ( poti taia direct pe vas fara ca produsul sa se zgarie ) facand posibila spalarea lui in masina de spalat vase. Mai usoare cu 30% decat alte produse pentru gatit din metal, vasele Flame® pot fi folosite atat la flacara cat si in cuptor, inclusiv la microunde. Se pot pune direct din frigider sau congelator, in cuptor fara sa se strice, si apoi, imediat pe masa. Sunt durabile, rezistand la socuri mecanice puternice si mentin caldura mancarii timp indelungat.
347.99 lei
Dimensiuni: 24.8 x 10.8 x 5.4 cm Greutate: 181 g
63.99 lei
Tigaie marca AMT Gastroguss, diametru 20 cm, inaltime 5 cm, din aluminiu, cu strat antiadeziv Lotan®, fabricata in Germania.   AMT Gastroguss - Cea mai buna tigaie din lume - conform VKD (cea mai mare asociatie de bucatari chef din Germania)   Toate produsele AMT Gastroguss sunt fabricate din aluminiu turnat manual de catre mesteri priceputi. Printre avantajele aluminiului turnat manual se numara: timpul mai lung de intarire, ce previne stresul materialului, o turnare omogena si aparitia unui numar mai mic de pungi de aer in material decat in cazul turnarii mecanizate.   Vasele AMT Gastroguss au o baza foarte groasa de pana la 9 mm grosime. Aceasta stocheaza mai multa energie si nu se supraincalzeste usor. Baza vaselor Gastroguss este renumita pentru faptul ca nu isi pierde forma, nici daca este supusa la variatii extreme de temperatura.   Aluminiul ce sta la baza produselor Gastroguss este mai intai sablat, pentru marirea de 12 ori a suprafetei de adeziune a straturilor ce urmeaza sa fie aplicate pe acesta. Primul strat aplicat vasului este cel din oxid de titaniu, ars la 20.000°C, fiind aproape la fel de dur ca diamantul. Urmatoarele straturi aplicate sunt: stratul anticoroziv, stratul median cu particule ceramice si stratul antiadeziv de suprafata numit Lotan®.   Acest strat antiadeziv poate fi intalnit doar la tigaile AMT Gastroguss si pe langa proprietatile antiadezive, ce ajuta la curatarea usoara a vaselor, acesta are si un efect antibacterian.   Stratul antiadeziv Lotan® ofera toate avantajele unui strat antiadeziv clasic, insa face toate acestea fara sa contina PFOA.   Manerele vaselor Gastroguss rezista la temperaturi de pana la 240°C. Astfel, puteti gratina alimentele imediat dupa ce le-ati prajit pe plita, fara sa mai schimbati vasul. Manerele ergonomice ale vaselor au fost dezvoltate cu ajutorul echipei Culinare Nationale a Germaniei.   Poate fi spalata in masina de spalat vase si poate fi utilizata pe toate plitele, in afara de cele pe inductie.  
169.98 lei
Tigaie adanca marca AMT Gastroguss, diametru 24 cm, inaltime 7 cm, din aluminiu, cu strat antiadeziv Lotan®, fabricata in Germania.   AMT Gastroguss - Cea mai buna tigaie din lume - conform VKD (cea mai mare asociatie de bucatari chef din Germania)   Toate produsele AMT Gastroguss sunt fabricate din aluminiu turnat manual de catre mesteri priceputi. Printre avantajele aluminiului turnat manual se numara: timpul mai lung de intarire, ce previne stresul materialului, o turnare omogena si aparitia unui numar mai mic de pungi de aer in material decat in cazul turnarii mecanizate.   Vasele AMT Gastroguss au o baza foarte groasa de pana la 9 mm grosime. Aceasta stocheaza mai multa energie si nu se supraincalzeste usor. Baza vaselor Gastroguss este renumita pentru faptul ca nu isi pierde forma, nici daca este supusa la variatii extreme de temperatura.   Aluminiul ce sta la baza produselor Gastroguss este mai intai sablat, pentru marirea de 12 ori a suprafetei de adeziune a straturilor ce urmeaza sa fie aplicate pe acesta. Primul strat aplicat vasului este cel din oxid de titaniu,  ars la 20.000°C, fiind aproape la fel de dur ca diamantul. Urmatoarele straturi aplicate sunt: stratul anticoroziv, stratul median cu particule ceramice si stratul antiadeziv de suprafata numit Lotan®.   Acest strat antiadeziv poate fi intalnit doar la tigaile AMT Gastroguss si pe langa proprietatile antiadezive, ce ajuta la curatarea usoara a vaselor, acesta are si un efect antibacterian. Stratul antiadeziv Lotan® ofera toate avantajele unui strat antiadeziv clasic, insa face toate acestea fara sa contina PFOA.   Manerele vaselor Gastroguss rezista la temperaturi de pana la 240°C. Astfel, puteti gratina alimentele imediat dupa ce le-ati prajit pe plita, fara sa mai schimbati vasul. Manerele ergonomice ale vaselor au fost dezvoltate cu ajutorul echipei Culinare Nationale a Germaniei.   Poate fi spalata in masina de spalat vase si poate fi utilizata pe toate plitele inclusiv cele pe inductie.
285.99 lei
Tigaie wok marca AMT Gastroguss, diametru 26 cm, inaltime 9 cm, volum 1,5L, din aluminiu, cu strat antiadeziv Lotan®, fabricata in Germania.   AMT Gastroguss - Cea mai buna tigaie din lume - conform VKD (cea mai mare asociatie de bucatari chef din Germania)   Toate produsele AMT Gastroguss sunt fabricate din aluminiu turnat manual de catre mesteri priceputi. Printre avantajele aluminiului turnat manual se numara: timpul mai lung de intarire, ce previne stresul materialului, o turnare omogena si aparitia unui numar mai mic de pungi de aer in material decat in cazul turnarii mecanizate.   Vasele AMT Gastroguss au o baza foarte groasa de pana la 9 mm grosime. Aceasta stocheaza mai multa energie si nu se supraincalzeste usor. Baza vaselor Gastroguss este renumita pentru faptul ca nu isi pierde forma, nici daca este supusa la variatii extreme de temperatura.   Aluminiul ce sta la baza produselor Gastroguss este mai intai sablat, pentru marirea de 12 ori a suprafetei de adeziune a straturilor ce urmeaza sa fie aplicate pe acesta. Primul strat aplicat vasului este cel din oxid de titaniu,  ars la 20.000°C, fiind aproape la fel de dur ca diamantul. Urmatoarele straturi aplicate sunt: stratul anticoroziv, stratul median cu particule ceramice si stratul antiadeziv de suprafata numit Lotan®.   Acest strat antiadeziv poate fi intalnit doar la tigaile AMT Gastroguss si pe langa proprietatile antiadezive, ce ajuta la curatarea usoara a vaselor, acesta are si un efect antibacterian.   Stratul antiadeziv Lotan® ofera toate avantajele unui strat antiadeziv clasic, insa face toate acestea fara sa contina PFOA.   Manerele vaselor Gastroguss rezista la temperaturi de pana la 240°C. Astfel, puteti gratina alimentele imediat dupa ce le-ati prajit pe plita, fara sa mai schimbati vasul. Manerele ergonomice ale vaselor au fost dezvoltate cu ajutorul echipei Culinare Nationale a Germaniei.   Poate fi spalata in masina de spalat vase si poate fi utilizata pe toate plitele in afara de cele pe inductie.
210.99 lei